Relaxare la meciurile din România. Suporterii ar putea avea voie să consume pe stadioane un anumit tip de băutură slab alcoolizată

Berea slab alcoolizată ar putea fi vândură şi consumată pe stadioanele din România, lucru permis în alte ţări europene, anunţă secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, care i-a cerut ministrului Sportului, Eduard Novak modificarea Legii nr. 4/2008.

1119 afișări
Imaginea articolului Relaxare la meciurile din România. Suporterii ar putea avea voie să consume pe stadioane un anumit tip de băutură slab alcoolizată

Relaxare la meciurile din România. Suporterii ar putea avea voie să consume pe stadioane un anumit tip de băutură slab alcoolizată

„Fanii fotbalului românesc sunt o forţă, au foarte multe idei corecte, iar astăzi, în cadrul întâlnirii cu ministrul sportului Eduard Novak, am dezbătut oportunitatea modificării Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. În cadrul discuţiei, am avansat propunerea de a modifica legea în sensul de a permite vânzarea şi consumul berii slab alcoolizate în cadrul arenelor sportive”, anunţă secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan.

El precizează că acest lucru este permis în alte ţări europene.

De asemenea, Justin Ştefan arată că Gustave Le Bon scria în 1895, în lucrarea ”Psihologia Mulţimilor”: ”Vocea mulţimilor a devenit preponderentă. Ea dictează conduita regilor”.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, s-a întâlnit miercuri cu Gino Iorgulescu, preşedintele LPF, şi cu Justin Ştefan, secretarul general al ligii.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre „paşii necesari pentru întoarcerea suporterilor şi spectatorilor în tribune”.

De asemenea, s-a stabilit necesitatea aducerii la zi a ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Tineretului şi Sportului, prin utilizarea, în domeniul sportului, a testelor rapide de detecţie a antigenelor SARS Cov-2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
lpf,
bere,
stadioane

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici