REPARTIZARE LICEE CLUJ: Ultima medie de intrare la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă", la ştiinţele naturii, este 9,68

Cele mai mari medii de admitere din judeţul Cluj s-au înregistrat la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca, unde cea mai mică medie de intrare la specializarea ştiinţele naturii a fost 9,68, în timp ce la Grupul Şcolar "Tehnofrig" din municipiu s-a intrat cu cea mai mică medie - 3,39.

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei, la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca, ultima medie de intrare a fost 9,68, la profilul real, specializarea ştiinţele naturii, unde au fost ocupate toate cele 30 de locuri, urmat de Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", unde la acelaşi profil şi aceeaşi specializare ultima medie a fost 9,59, fiind ocupate, de asemenea, tot 30 de locuri.

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Cea mai mică medie de intrare - 3,39 - a fost înregistrată la Grupul Şcolar Industrial "Tehnofrig" din Cluj-Napoca, la profilul tehnic, specializarea mecanică, unde au fost ocupate 58 de locuri din cele 60 disponibile.

În judeţul Cluj au fost şapte absolvenţi de clasa a VIII-a care au avut media de admitere zece şi care au intrat primii la liceu.

Astfel, patru dintre aceştia au optat pentru Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca, iar ceilalţi trei pentru Liceul Teoretic "Lucian Blaga", Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu", toate din municipiu, şi Liceul Teoretic "Petru Maior" din Gherla.

Conform informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei, în judeţul Cluj au fost repartizaţi la liceu în total 5.239 de absolvenţi de clasa a VIII-a, ultimul cu media 3,39.

Au fost înregistraţi şi 44 de elevi care nu au fost repartizaţi, primul dintre aceştia având media 8,07, iar ultimul media 3,99.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 0 comentarii
Taguri:
ELEVI ,
REPARTIZARE ,
CLUJ
COMENTARII

Nu exista comentarii

COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”