REPARTIZARE LICEE HUNEDOARA: Cele mai mari medii de admitere în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional "Decebal" din Deva

Cele mai mari medii de admitere în clasa a IX-a în judeţul Hunedoara au fost înregistrate la Colegiul Naţional "Decebal" din Deva, unde ultima medie de intrare la profilul ştiinţele naturii a fost 9,37, la profilul matematică-informatică - 9,22, iar la profilul filologie - 9,15.

3120 afișări

Colegiul Naţional "Decebal" Deva a fost cel mai râvnit de către absolvenţii hunedoreni de gimnaziu, ultima medie de intrare la profilul ştiinţele naturii fiind 9,37, la profilul matematică-informatică - 9,22, iar la profilul filologie - 9,15.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Hunedoara, inspectorul general Alexandru Lăutaru, medii mari de admitere în clasa a IX-a au fost şi la Liceul Teoretic "Mihai Eminescu" din Petroşani, unde ultimele medii de intrare au fost 8,59 la profilul matematică-informatică şi 8,52 la profilul ştiinţele naturii, în timp ce la Liceul Teoretic "IC Brătianu" din Haţeg la profilul matematică-informatică au fost declaraţi admişi doar absolvenţii de gimnaziu cu medii peste 8,39.

"Dintre cei 4.666 candidaţi înscrişi pentru admiterea în clasa a IX-a, 320 au fost repartizaţi la colegiiile cu profil spotiv, arte şi muzică sau pedagogic. Alţi 4.346 au fost declaraţi admişi într-unul dintre liceele sau colegiile pe care şi le-au trecut pe listă. 31 au rămas nerepartizaţi, deşi avem 516 locuri libere în judeţul Hunedoara ceea ce însemnă că şi-au pus prea puţine opţiuni pe listă. Mediile celor care nu au fost admişi sunt între 3,43 şi 6,78", a declarat, marţi, şeful ISJ Hunedoara.

REPARTIZARE LICEE: VEZI RAPOARTELE PE JUDEŢUL HUNEDOARA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici