REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

Repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora înscrise în fişa de opţiuni, s-a făcut astăzi, 12 iulie.

15958 afișări
Imaginea articolului REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

REPARTIZARE LICEE: Topul celor mai bune licee după rata de promovare la

Centrele de admitere judeţene şi cel al municipiului Bucureşti tipăresc şi afişează, până miercuri, 13 iulie, în fiecare unitate de învăţământ gimnazial precum şi în centrul special de înscriere pentru absolvenţii proveniţi din alte judeţe lista candidaţilor admişi în licee, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, cu unitatea la care au fost admişi. De asemenea, va fi afişată situaţia locurilor rămase libere la fiecare unitate de învăţământ liceal din judeţe şi din Bucureşti.

După încheierea primei etape a repartizării computerizate, centrul de admitere judeţean şi cel al Capitalei transmite fiecărei unitaţi de învăţământ liceal de stat lista tuturor candidaţilor admişi, pe filiere, profiluri, specializări, domenii ale pregătirii de bază. Aceste liste vor fi afişate la sediile liceelor până cel mai târziu în 15 iulie.

Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avea loc în perioada 15 - 25 iulie. Candidaţii care nu îşi depun dosarele de înscriere până în 25 iulie se consideră retraşi, iar locurile corespunzatoare sunt declarate neocupate şi vor fi utilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisia de admitere judeţeană sau de cea a municipiului Bucureşti. Aceşti candidaţi vor fi repartizaţi de comisia de admitere pe locurile rămase libere după rezolvarea cazurilor speciale.

În perioada 26 - 28 iulie, comisia de admitere va rezolva situaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată, respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuirea candidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurile rămase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unor erori de transcriere greşită în baza de date computerizată a opţiunilor exprimate de elevi.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitul semestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31 august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitere în perioada 1-7 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici