Reprezentanţii sindicatelor funcţionarilor publici şi din educaţie au fost invitaţi la Guvern

Reprezentanţii sindicatelor funcţionarilor publici şi cei ai sindicatelor din sistemul public de educaţie au fost invitaţi, miercuri, la Guvern, pentru discuţii referitoare la modificarea politicii salariale în sectorul bugetar, a anunţat, marţi, ministrul Muncii, Rovana Plumb.

398 afișări
Imaginea articolului Reprezentanţii sindicatelor funcţionarilor publici şi din educaţie au fost invitaţi la Guvern

Reprezentanţii sindicatelor funcţionarilor publici şi din educaţie au fost invitaţi la Guvern (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Astăzi (marţi-n.r), au fost invitaţi la discuţii reprezentanţii funcţionarilor publici care pe bună dreptate sunt nemulţumiţi de nivelul de salarizare existent în sectorul bugetar pe componenta funcţionari publici în România, fapt pentru care, mâine, vom avea întâlniri şi cu reprezentanţii funcţionarilor publici, la Guvern, ca şi cu reprezentanţii sindicatelor din sistemul public de educaţie", a spus Plumb.

Ministrul Muncii spune că urmează să crească salariile în acest sector pentru că personalul este demotivat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici