Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu

  • Reprezentantul OMS în România Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.
  • Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu, inclusiv copilul meu de 14 ani, a spus Papowitz.
1022 afișări
Imaginea articolului Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu

Reprezentantul OMS, la Bucureşti: Susţin vaccinarea, toată lumea este vaccinată în jurul meu

Reprezentantul OMS a venit în România pentru a analiza situaţia gravă provocată de pandemie. Ţara ocupă primul loc la numărul de decese în Europa şi se află pe penultimul loc la vaccinare.

Heather Papowitz a participat vineri la evenimentul „maratonul vaccinării” de la Bucureşti.

„Susţin vaccinarea, mama, tata, sora mea, nepoţii mei, toată lumea este vaccinată în jurul meu. Băiatul meu de 14 ani a fost vaccinat, am vrut să-i ofer oportunitatea la o viaţă sănătoasă... În continuare mă protejez, port mască peste tot”, a declarat Heather Papowitz.

La eveniment a participat şi ministrul Sănătăţii.

Este o creştere importantă care trebuie valorificată în urmă zile şi săptămâni... Imunizarea intervine la trei săptămâni de la prima doză, oamenii să vină la vaccinare şi să păstrăm măsurile de protecţie, în special masca va fi obligatorie... Cea mai uşoară formă de mulţumire către personalul medical este vaccinarea”, a declarat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila.

O amplă campanie de vaccinare a început vineri în Bucureşti. Până luni dimineaţă, şase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici