Reprezntant CNAS: Din acest an vor beneficia de tratament cei cu hepatită incipientă şi adolescenţii

Reprezentantul CNAS, Roxana Radu, a anunţat că începând cu noul contract cost-volum vor beneficia de tratamentul fără interferon şi pacienţii care au fibroză F0, adică cei cu hepatită în fază incipientă şi că începând cu acest an vor primi tratament şi adolescenţii cu vârste între 12 şi 18 ani.

134 afișări
Imaginea articolului Reprezntant CNAS: Din acest an vor beneficia de tratament cei cu hepatită incipientă şi adolescenţii

Reprezntant CNAS: Din acest an vor beneficia de tratament cei cu hepatită incipientă şi adolescenţii

Reprezentantul CNAS, Roxana Radu, a precizat, marţi, că încând cu noul contract, vor beneficia de tratament fără interferon şi pacienţii care au fibroză F0.

„Este ceea ce ne-am propus încă din anul 2015, atunci părea că o să dureze mult până o să ajungem la această fază, dar iată că am ajuns”, a declarat Roxana Radu.

Reprezentantul CNAS a declarat în cadrul aceluiaşi eveniment şi faptul că înceând cu acest an, acces la tratament vor mai avea acces şi copiii şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani, dar şi pacienţii care nu au răspuns la tratament cu terapiile cu antiviralele cu acţiune directă.

Ea a concluzionat spunând că se fac eforturi serioase de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru a nu exista nicio pauză între actualul contract şi începerea noului contract. Actualul contract cost-volum va expira la sfârşitul lunii august.

Taguri:
cnas,
tratament,
hepatita

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici