Reşiţa: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce maşina în care erau a căzut într-un pârâu

Cinci persoane, între care un copil, au fost rănite duminică seara, după ce maşina în care erau a plonjat, la Reşiţa, în pârâul Sodol. Cu nici 15 minute înainte, un bărbat a căzut în acelaşi pârâu.

145 afișări
Imaginea articolului Reşiţa: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce maşina în care erau a căzut într-un pârâu

Reşiţa: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce maşina în care erau a căzut într-un pârâu

Potrivit ISU Caraş-Severin, un autoturism a plonjat în pârâul Sodol, intervenind un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa.

În urma accidentului, cinci persoane, între care un copil, au fost rănite.

Trei persoane rănite au fost scoase din maşină de către participanţii la trafic, care le-au şi dus la spital, iar celelalte două victime au fost scoase din râpă de către pompierii militari cu ajutorul tărgilor şi predate echipajelor SAJ, conştiente.

Cu doar 15 minute înainte de accident, la 300 de metri de locul producerii acestuia, un bărbat a căzut în pârâul Sodol.

”Bărbatul era în stare de conştienţă şi a reuşit să urce singur pe scara din dotarea autospecialei, afară din albia pârâului”, au afirmat reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici