Restaurant din Cluj cu un design fantastic, transformat într-un apartament de vis. Netflix vrea să filmeze aici

  • Unul dintre cele mai impresionante localuri din Cluj a devenit locuinţă
  • Pentru 1.000 de euro poţi să locuieşti o lună în lumea fantastică creată de designeri
  • Netflix vrea să filmeze aici un serial
7277 afișări

Vrei să trăieşti într-o lume fantastică? Localul din Cluj care a impresionat presa din întreaga lume ani la rând prin elementele de design steampunk & fantasy s-a transformat, dar nu oricum.

Acum poţi să trăieşti o fantezie şi să te muţi aici. Restaurantul cândva instagramabil s-a transformat într-un apartament de poveste, iar designul lui vrea să te facă să înţelegi condiţia omului contemporan.

„Nişte artişi în colaborare cu Netflix vor să filmeze un serial. Consideră că e ceva inovativ, că nu vezi zilnic aşa apartamente”, a spus Adrian Lazăr, agent imobiliar. 

Nu e de mirare. Odată ce treci pragul localului, simţi că păşeşti într-o altă lume, a imaginarului. Pentru 1.000 de euro pe lună poţi oricând să numeşti acest loc acasă.

„Este un şir de evenimente mitologice. Începutul condiţiei omului până în momentul în care se pierde, evadează”, explică Adrian Lazăr. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici