Video Restaurant distrus de un incendiu izbucnit de la un grătar

Un incendiu izbucnit, duminică seara, a distrus un restaurant din Balş, judeţul Olt, focul pornind de la focul unui grătar lăsat nesupravegheat de proprietarii care locuiesc în apropiere, transmite corespondentul MEDIAFAX

2625 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsăşteanu, a declarat că la sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi degajări mari de fum, la o anexă construită în continuarea restaurantului şi la acoperişul acestuia.

El a adăugat că propagarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele combustibile din care era construit acoperişul, respectiv astereală din lemn căptuşită cu polistiren şi vată minerală.

„Pompierii au acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au reuşit izolarea incendiului care se putea extinde şi la anexele aflate în continuarea restaurantului - bucătărie, grupuri sanitare”, a declarat reprezentantul ISU Olt.

În urma incendiului au ars acoperişul localului şi tavanele acestuia.

„Cauza probabilă a incendiului este un foc deschis în spaţii deschise, lăsat nesupravegheat”, a mai declarat Băsăşteanu.

Potrivit unor surse, proprietarii restaurantului, care au locuinţa în aceeaşi curte, făceau un grătar şi de aici ar fi izbucnit incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici