Restaurantele din oraşul Iaşi, deschise la 30% din capacitate

  • Restaurantele din oraşul Iaşi vor fi deschise la 30% din capacitate
  • În alte nouă localităţi din judeţul Iaşi, restaurantele şi cafenelele vor fi închise
  • Deciziile au fost luate joi de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Iaşi.
542 afișări
Imaginea articolului Restaurantele din oraşul Iaşi, deschise la 30% din capacitate

Restaurantele din oraşul Iaşi, deschise la 30% din capacitate

Conform deciziei CJSU Iaşi, restaurantele şi cafenelele din comunele Aroneanu, Dolheşti, Holboca, Horleşti, Miroslava, Rediu, Tomeşti, Ţuţora şi Valea Lupului, unde incidenţa cazurilor de Covid a depăşit 3 la mia de locuitori, sunt închise.

În Iaşi, Paşcani, Hîrlău, Podu Ilioaiei, Bârnova, Ciurea, Comarna, Costeşti, Heleşteni, Ipatele, Mirosloveşti, Plugari, Răchiteni, Schitu Duca, Ungheni, unde indenţa este curpinsă între 1,5 şi 3 la mia de locuitori, restaurantele şi cafenelele vor funcţiona la 30 la sută din capacitate, între orele 6.00-23.00. În restul localităţilor din judeţ, localurile vor fi deschise la 50% din capacitate.

După acelaşi algoritm vor funcţiona şi cinematografele, instituţiile de spectacole, dar şi firmele din domeniul jocurilor de noroc.

Decizia CJSU a fost adoptată joi, iar măsurile sunt valabile timp de 14 zile, până în 28 octombrie, când vor fi reevaluate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici