Restaurantul cuprins de flăcări din Galaţi: Cauza incendiului a fost stabilită de pompieri

Incendiul în urma căruia a ars un restaurant din Galaţi, în noaptea de luni spre marţi, a fost provocat de un scurtcircuit la un aparat electric din interiorul clădirii. Pagubele se ridică la aproximativ 200.000 de lei, au mai stabilit pompierii.

681 afișări
Imaginea articolului Restaurantul cuprins de flăcări din Galaţi: Cauza incendiului a fost stabilită de pompieri

Incendiul care a afectat restaurantul din Galaţi, produs din cauza unui scurtcircuit

Incendiul care a afectat, în noaptea de luni spre marţi, un restaurant din Galaţi a fost provocat de un scurtcircuit, au anunţat reprezentanţii ISU Galaţi. Pompierii au mai stabilit că pagubele făcute de foc ajung la valoarea de 200.000 de lei.

„Cauza incendiului este un scurtcircuit la un conductor. Pagubele sunt în jur de două miliarde de lei. Restaurantul a ars în mare parte, dar stricăciuni importante sunt şi la blocul de garsoniere şi la celelalte clădiri din jur”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Galaţi, incendiul a afectat un restaurant lipit de un bloc cu 120 de garsoniere. 38 de locatari ai blocului au fost evacuaţi, iar două persoane, o femeie de 19 ani, intoxicată cu fum, şi o femeie de 91 de ani, imobilizată la pat, au fost transportate la spital.

ISU a intervenit în zonă cu cinci autospeciale, o autoscară şi patru ambulanţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici