Restricţii de circulaţie în Bucureşti pe 20, 21 şi 27 februarie

Brigada Rutieră a Capitalei anunţă restricţii de trafic în Bucureşti pe 20, 21 şi 27 februarie, pentru filmări ale unor secvenţe din cadrul unui film artistic.

3642 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Bucureşti pe 20, 21 şi 27 februarie

Restricţii de circulaţie în Bucureşti pe 20, 21 şi 27 februarie

În zilele de 20, 21 şi 27 februarie a.c., în vederea realizării unor filmări ale unor secvenţe din cadrul unui film artistic, se va restricţiona traficul rutier, după cum urmează:

  • în data de 20 februarie a.c., între orele 12.30-17.00, pe Str. C.A. Rosetti, zona Galeriei Galateca
  • în data de 21 februarie a.c., între orele 12.00-22.00, pe Str. Negustori nr.10
  • în data de 27 februarie a.c., între orele 07.00-22.00, pe breteaua de pe Bd. Aviatorilor nr. 19.

Filmările se vor realiza cu întreruperea cu intermitenţe de 5 minute la interval de 20 de minute a traficului rutier, sub supravegherea poliţiştilor rutieri.

Brigada Rutieră le cere şoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înţeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici