Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2 pentru efectuarea unor lucrări. Care sunt intervalele orare

Luni sunt impuse restricţii de criculaţie pe anumite tronsoane din autostrăzile A1 şi A2 pentru efectuarea unor lucrări.

124 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2 pentru efectuarea unor lucrări. Care sunt intervalele orare

Restricţii de circulaţie pe A1 şi A2 pentru efectuarea unor lucrări. Care sunt intervalele orare

Potrivit Centrului Infotrafic, luni se efectuează lucrări de reparaţii a carosabilului pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A1 Bucureşti-Piteşti.

Astfel, în intervalul orar 8.00-17.00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2, la kilometrul 21, a doua bandă este restricţionată pentru a permite montarea parapetului median. De asemenea, între 8.00 şi 17.00, pe sensul către Capitală al autostrăzii Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 34, prima bandă este restricţionată pentru a permite efectuarea unor lucrări de foraj şi montare a stâlpilor pentru panouri fonoabsorbante.

Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti se efectuează lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante, cu impunerea unor restricţii de trafic pe banda numărul 1, astfel:

-în intervalul orar 8.00 - 17.00 , kilomerul 113, sensul către Piteşti;
-în intervalul orar 9.00 - 14.00, kilometrul 69, sensul către Bucureşti;
-în intervalul orar 12.00 - 17.00, kilometrul 28, sensul către Bucureşti.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
restricţii,
lucrări,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici