Restricţii de circulaţie pe DN6 din cauza unui incendiu la un restaurant din Băile Herculane

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, duminică, pe Drumul Naţional 6 Orşova – Caransebeş, în urma unui incendiu la un restaurant de la intrarea în Băile Herculane, situat în apropierea şoselei. Nu s-au înregistrat victime.

195 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN6 din cauza unui incendiu la un restaurant din Băile Herculane

Restricţii de circulaţie pe DN6 din cauza unui incendiu la un restaurant din Băile Herculane

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, pe DN6 Orşova – Caransebeş, la kilometrul 381+300 de metri, la intrarea în localitatea Băile Herculane, judeţul Caraş – Severin, din cauza unui incendiu la un restaurant din apropierea şoselei.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, restricţia de circulaţie fiind impusă pentru a permite echipelor de intervenţie să lichideze incendiul.

La rândul lor, reprezentanţii ISU Caraş-Severin spun că în itnerior erau şi butelii, dar acesta au fost evacuate în siguranţă.

„Incendiul se manifestă cu flacară la o magazie, lângă bucătăria restaurantului, unde erau depozitate materiale diverse (alimente,mobilier etc.). În aporpiere erau depozitate butelii. Acestea au fost evacuate în siguranţă”, potrivit ISU Caraş-Severin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici