Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară din cauza zăpezii şi a unor lucrări

Restricţii de circulaţie sunt impuse sâmbătă pe mai multe drumuri din ţară din cauza zăpezii şi a unor lucrări.

250 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară din cauza zăpezii şi a unor lucrări

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară din cauza zăpezii şi a unor lucrări

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, sâmbătă dimineaţa, pe drumurile naţionale şi pe autostrăzi nu sunt probleme majore privind circulaţia maşinilor.

Totuşi, ca urmare a prăbuşirii versantului, circulaţia rutieră este închisă pe DN 57 Orşova – Moldova Nouă, la kilometrul 65, în zona localităţii Cozla, judeţul Caraş-Severin. Traficul se desfăşoară deviat pe ruta Orşova – DN 6 - DN 57B - Oraviţa - DN 57 -Moldova Nouă.

Restricţii de circulaţie pentru camioane din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile sunt pe DN 1H, între kilometrii 6 şi 26 (Peştiş, jud. Bihor – Nuşfalău, jud. Sălaj) şi pe DN 75, de la Nucet până la limita cu judeţul Alba (localitatea Vârtop, Bihor).

Alte restricţii de circulaţie au fost impuse ca urmare a lucrărilor la infrastructură. Astfel, în judeţul Prahova, pe DN1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 99, în afara localităţii Breaza, pe sensul de mers către Ploieşti, se efectuează lucrări de reparaţii a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. Din acest motiv, circulaţia pe banda nr. 1 este restricţionată.

Începând din de la 1 februarie, s-a închis circulaţia pentru o perioada de 30 de zile, pe autostrada A10, pe sensul Sebeş către Turda, între kilometrii 15 şi 16, cu devierea traficului prin breteaua 3 de la nodul rutier Alba Iulia Nord şi revenirea pe autostrada pe breteaua 4, la kilometrul 16. Restricţia este impusă pentru efectuarea lucrărilor de forare şi colectarea apelor subterane din zonă.

Totodată, a fost restricţionată circulaţia pe o cale pe DN 2A Lumina - Constanţa, la kilometrul 196, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare a Podului Ovidiu. Traficul se desfăşoară pe cealaltă cale, în ambele direcţii, pe câte o bandă pe sens, restricţiile fiind menţinute până la finalul lunii mai 2023.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, la kilometrul 246, în zona localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, se efectuează lucrări de stabilizare taluz, pe sensul de mers către Sibiu. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, alternativ, prin semafoare. Se estimează finalizarea lucrărilor la sfârşitul lunii februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
restricţii,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici