Video Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, din cauza unui incendiu de vegetaţie | FOTO, VIDEO

Circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat, joi seara, pe Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, din cauza unui incendiu de vegetaţie, izbucnit aproape de Brezoi, judeţul Vâlcea. Focul s-a apropiat foarte mult de DN 7. Un elicopter al Inspectoratului General al Aviaţie intervine.

166 afișări

Potrivit ISU Vâlcea, traficul rutier se desfăşoară pe o singură bandă pe DN 7 a sensului Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pentru stingerea incendiului din Ocolul Silvic Cozia Negoiu.

„Incendiul înaintează spre DN 7 şi s-au deplasat, în zona, două autospecialele de stingere. Elicopterul IGAv a efectuat, în cursul zilei, 20 lansări”, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea.

Poliţiştii rutieri sunt în zona unde s-a impus restricţia de circulaţie, pentru dirijarea maşinilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici