Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria. Anunţul făcut de MAE

Ministerul Afacerilor Externe a emis joi o atenţionare de călătorie pentru Ungaria, unde sunt impuse restricţii de circulaţie pentru camioanele de peste 7,5 tone.

1071 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pentru camioane în Ungaria. Anunţul făcut de MAE

Sursa foto: Profimedia

MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că, pentru perioada 6-10 aprilie 2023, cu ocazia sărbătorilor pascale, autorităţile ungare au informat despre restricţii de circulaţie de 24 ore, respectiv de 48 de ore, pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5t), care se vor aplica astfel:

  • din 6 aprilie 2023, orele 22:00 şi până în 7 aprilie 2023, orele 22:00;
  • din 8 aprilie 2023, orele 22:00 şi până în 10 aprilie 2023, orele 22:00.

Aceste restricţii se vor aplica în fiecare sfârşit de săptămână din luna aprilie 2023, fără excepţii.

Mai multe informaţii referitoare la restricţia circulaţiei camioanelor de mare tonaj pot fi consultate la https://www.utinform.hu/en/static/kamionstop.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici