Restricţii de circulaţie şi de parcare a autoturismelor în Capitală

Primăria Capitalei anunţă restricţii de circulaţie şi de parcare a autoturismelor pe perioada 26 septembrie - 14 octombrie, când va avea loc în Bucureşti Conferinţa Plenipotenţialilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor.

2299 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie şi de parcare a autoturismelor în Capitală

Restricţii de circulaţie şi de parcare a autoturismelor în Capitală

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă că pentru buna desfăşurare a Conferinţei Plenipotenţialilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor, ce va avea loc la Bucureşti în perioada 26 septembrie - 14 octombrie 2022, se vor institui anumite restricţii de circulaţie şi de parcare a autoturismelor între orele 7.00 – 19.00, după cum urmează:

- pe bd. Naţiunile Unite, bd. Libertăţii, Calea 13 Septembrie şi str. Izvor, se va instala un perimetru de trafic delimitat doar pe prima bandă, de jur împrejurul Palatului Parlamentului în vederea fluidizării traficului.
- pe Calea 13 Septembrie, între str. Uranus şi bd. Libertăţii – banda I de circulaţie;
- pe bd. Libertăţii (între Calea 13 Septembrie şi Calea Rahovei – benzile I, II şi III de circulaţie, sensul de mers către rond Coşbuc);
- pe aleile de acces din Calea 13 Septembrie şi Calea Rahovei de la Academia Română;
- pe aleile de acces către parcarea Patriarhiei Române de la Catedrala Mântuirii Neamului;
- parcarea George Enescu;
- parcarea Sala Palatului;
- parcarea pentru autocare din zona Izvor/Haşdeu (intersecţie str. Izvor cu str. B. P. Haşdeu) ;
- parcarea restaurantului Cina;
- parcarea Piaţa Libertăţii (Fântâna Zodiac);
- parcarea de la intersecţia bd. Libertăţii cu bd. Naţiunile Unite, în proximitatea sediului Poliţiei Locale şi locurile de parcare din proximitatea hotelului J. W. Mariott.

„În perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022, România va organiza cea de a 21-a ediţie a Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU PP-22), eveniment de importanţă majoră pentru sectorul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor (IT&C) la nivel mondial. La eveniment se reunesc delegaţii din cele 193 de state membre pentru a decide viitorul organizaţiei în ansamblul său, determinând astfel capacitatea sa de a influenţa dezvoltarea domeniului IT&C la nivel global”, potrivit comunicatului de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici