Restricţii de trafic în Bucureşti, din cauza lucrărilor la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni

  • Primăria Sectorului 4 din Bucureşti anunţă că luni încep lucrările la noua staţie de metrou din zona Berceni.
  • Traficul rutier va fi blocat pe o porţiune de 500 de metri, iar autorităţile locale îi îndeamnă pe şoferi să fie calmi.
2378 afișări
Imaginea articolului Restricţii de trafic în Bucureşti, din cauza lucrărilor la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni

FOTO: Facebook Daniel Băluţă

Lucrările la noua staţie de metrou de pe Şoseaua Berceni încep luni. Este o lucrare importantă pentru comunitate care poate fi realizată doar prin închiderea traficului auto. De aceea, autorităţile locale îi îndeamnă pe şoferi să-şi păstreze calmul.

„Este un proiect extrem de important pentru toţi bucureştenii, pentru cei care folosesc acest mijloc de transport, dar mai ales pentru comunitatea noastră. Trebuie să vă anunţ că de mâine, odată cu demararea acestor lucrări, traficul în zonă va fi restricţionat pentru o perioadă de timp, pe o porţiune de 500 de metri, pe sensul de ieşire din Bucureşti.Conducem calm, cu atenţie şi fără să ne enervăm. Cel mai important lucru este să ajungem în siguranţă acasă, la locul de muncă sau acolo unde avem treabă”, a anunţat, pe Facebook, Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici