Restricţii noi în Germania: Un land impune purtarea obligatorie a măştilor faciale de tip FFP2

  • Măştile sunt obligatorii în mijloacele de transport şi în magazinele de comerţ
  • Persoanele cu vârsta peste 15 ani sunt obligate să poarte masca
  • Pe lângă măştile FFP2, se acceptă şi cele de tip N95 şi KN95, care respectă aceleaşi standarde
  • În Germania o mască FFP2 e echivalentul a 14,62 lei, în România e 6 lei
23066 afișări
Imaginea articolului Restricţii noi în Germania: Un land impune purtarea obligatorie a măştilor faciale de tip FFP2

Restricţii noi în Germania: Un land impune purtarea obligatorie a măştilor faciale de tip FFP2

Vrei să vezi o relaxare a restricţiilor. Acum afli însă că Germania va face exact invers. De ieri, în Bavaria a intrat în vigoare obligaţia purtării măştilor de tip FFP2 în transporturi şi în magazinele de comerţ.

Totuşi statul nu lasă lucrurile la întâmplare. La sfârşitul acestei săptămâni se vor distribui 2.5 milioane de măşti locuitorilor nevoiaşi ai Bavariei. 

Nici cei bolnavi cronici sau cei trecuţi de 60 de ani nu sunt daţi deoparte. Casele de asigurări de sănătate le vor trimite vouchere pentru a obţine măştile FFP2 la preţuri favorabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici