Restricţii pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări

Miercuri vor fi impuse restricţii pe un tronson al Autostrăzii Bucureşti-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări.

435 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pentru efectuarea unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, restricţiile de circulaţie vor fi impuse miercuri, între orele 7.00 şi 15.30.

Traficul va fi restricţionat pe a doua bandă pe sensul către Piteşti, între kilometrii 39 – 41, pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Şoferii sunt sfătuiţi să adapteze viteza, să se asigure şi să semnalizze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie şi să nu oprească nejustificat pe banda de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici