Restricţii pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului

Circulaţia pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, se desfăşoară cu restricţii, în zona Lunca Cornului, circulaţia fiind blocată pe două dintre cele patru benzi ale drumului, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la carosabil.

576 afișări
Imaginea articolului Restricţii pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului

Restricţii pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, circulaţia rutieră se desfăşoară cu restricţii, joi, pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, unde au loc lucrări de întreţinere a drumului.

Astfel, în zona Lunca Cornului, spre Valea Prahovei, două dintre cele patru benzi de circulaţie ale drumului sunt blocate pentru lucrări de reabilitare a carosabilului. Traficul rutier în zonă se desfăşoară pe celelalte două benzi ale drumului rămase libere.

Poliţia le recomandă şoferilor să respecte semnificaţia indicatoarelor amplasate în zonă.

Conform reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Ploieşti, în zilele următoare, până în apropierea datei de 1 mai, pe toată lungimea DN 1 în judeţul Prahova se va lucra pentru astuparea gropilor, aplicarea de marcaje şi repararea parapetelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici