Restricţii ridicate. O altă localitate din România, scoasă din carantină, după două săptămâni

Localitatea Râmnicelu, din judeţul Buzău, urmează să fie scoasă din carantină, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce, timp de două săptămâni comuna a fost blocată, ca urmare a depistării mai multor persoane cu COVID-19, au spus, pentru MEDIAFAX, oficialii Prefecturii Judeţului Buzău.

536 afișări
Imaginea articolului Restricţii ridicate. O altă localitate din România, scoasă din carantină, după două săptămâni

Restricţii ridicate. O altă localitate din România, scoasă din carantină, după două săptămâni

Conform purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, localitatea, în care stau circa 3.000 de oameni, va ieşi din carantină vineri, la ora 00.00.

În prezent, la Râmnicelu sunt 34 de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus.

Localitatea buzoiană a intrat în carantină la data de 9 mai, după ce un bărbat a fost confirmat pozitiv cu COVID-19, iar mai multe persoane cu care a intrat în contact au refuzat să fie testate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici