Restricţii speciale pentru tinerii sub 20 de ani şi 31 de oraşe închise în Turcia de Recep Erdogan

  • Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei, a anunţat noi restricţii pentru populaţie ca urmare a răspândirii epidemiei de coronavirus
  • 31 de oraşe, inclusiv capitala Ankara, au fost închise pentru 15 zile
  • Măştile sunt obligatorii în zonele aglomerate
3238 afișări
Imaginea articolului Restricţii speciale pentru tinerii sub 20 de ani şi 31 de oraşe închise în Turcia de Recep Erdogan

Restricţii speciale pentru tinerii sub 20 de ani şi 31 de oraşe închise în Turcia de Recep Erdogan

Recep Tayyip Erdogan, preşedintele Turciei, a anunţat noi restricţii ca urmare a răspândirii epidemiei de coronavirus. Scopul, au notat autorităţile de la Ankara, este prevenirea ajungerii virusului în alte zone ale ţării. 31 de oraşe au fost închise, în sensul că vehiculele, cu excepţia celor de marfă, nu au voie să intre şi să iasă din respectivele localităţi.
 
Noile restricţii au o valabilitate de 15 zile, a anunţat Erdogan.
 
Capitala Ankara a oprit toate zborurile din şi către aeroportul internaţional, a închis şcolile, restaurantele şi barurile, dar a suspendat şi rugăciunile ţinute cu grupuri mari de oameni.
 
Persoanele peste 65 de ani ori cele cu afecţiuni cronice erau supuse deja unor restricţii suplimentare, însă autorităţile turce au impus acum şi pentru tinerii cu vârste mai mici de 20 de ani. Toţi cetăţenii din aceste categorii de vârstă trebuie să rămână în locuinţe.
 
Istanbul, cel mai mare oraş al Turciei, are 16 milioane de locuitori, iar primarul Ekrem Imamoglu, a cerut guvernului închiderea totală a metropolei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici