Restricţiile în Capitală au fost prelungite pentru 14 zile

  • Sâmbătă a avut loc o şedinţă pentru prelungirea restricţiilor dispuse în contextul pandemiei.
  • Programul operatorilor economici şi restricţiile de circulaţie rămân aceleaşi din ultimele săptămâni.
  • Hotărârea CMBSU intră în vigoare duminică la ora 00:00.
1246 afișări
Imaginea articolului Restricţiile în Capitală au fost prelungite pentru 14 zile

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Capitalei a decis sâmbătă prelungirea cu 14 zile a restricţiilor aplicate în Bucureşti.

CITEŞTE AICI: Restricţii prelungite în Bucureşti. Excepţii de Paşte, pentru locuitorii Capitalei: când se va circula fără declaraţie

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a avut, sâmbătă, o şedinţă pentru prelungirea restricţiilor dispuse în contextul pandemiei.

CMBSU a prelungit măsurile potrivit cărora nu se poate ieşi din locuinţe între orele 22.00 - 5.00 în zilele de luni până joi şi între orele 20.00 - 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, dacă incidenţa cumulată se menţine la maxim 7,5 la mia de locuitori.

De asemenea, programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura între orele 5.00 - 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică. În zilele de luni - joi, programul este 5.00 - 21.00.

Rata de infectare în Capitală a fost sâmbătă de 3,94 de cazuri la mia de locuitori.

Hotărârea CMBSU intră în vigoare duminică, la ora 00:00. Măsurile vor fi reevaluate la finalul perioadei de 14 zile sau la atingerea pragului 7,5 cazuri la mia de locuitori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici