Reţea de distribuţie de droguri din Capitală, anihilată de DIICOT

Procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie au anihilat o reţea de distribuţie de droguri în cluburile şi localurile din Bucureşti, organizând mai multe acţiuni de prindere în flagrant. În urma acţiunilor, judecătorii au dispus arestul pentru 30 de zile pentru trei persoane.

273 afișări
Imaginea articolului Reţea de distribuţie de droguri din Capitală, anihilată de DIICOT

Reţea de distribuţie de droguri din Capitală, anihilată de DIICOT

„Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor M. S., D. H. – A. şi S. G. – F., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi trafic intern de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată. În perioada 15-21 octombrie 2018, procurorii D.I.I.C.O.T. împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat o operaţiune de combatere a traficului de droguri de risc şi de mare risc în Capitală, în special în zona cluburilor şi localurilor de agrement, anihilând o importantă reţea de distribuţie”, au precizat reprezentanţii DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în perioada 15-21 octombrie au avut loc cinci acţiuni de prindere în flagrant pe raza sectoarelor 2 şi 4, ocazie cu care au fost găsite şi ridicate peste 1.200 de grame de cannabis şi aproximativ 1.000 de comprimate de ecstasy.

„Din cercetările efectuate a rezultat faptul că inculpaţii şi suspecţii din cauză au procurat drogurile de risc şi de mare risc din Olanda şi Spania, pe care le-au transportat în România, iar ulterior le-au distribuit pe raza municipiului Bucureşti, în special în cluburi şi localuri de agrement. La data de 21.10.2018 Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile”, mai arată DIICOT.

Faţă de alte şase persoane, procurorii DIICOT au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici