Video Reţeta de cozonac dezvăluită de Majestatea Sa Margareta. Ce se mănâncă an de an, de Paşte, la masa regală

  • Familia Regală nu uită de tradiţiile de Paşte nici în aceste momente dificile
  • Majestatea Sa Margareta ne-a invitat în bucătăria ei, unde prepară cozonac şi pască
3257 afișări
Tradiţiile de Paşte se păstrează cu sfinţenie în Familia Regală a României. Chiar dacă anul acesta sărbătorile sunt altfel pentru noi toţi, nimeni nu ne opreşte să facem pregătirile din casă ca de obicei.
 
În Săptămâna Mare, Majestatea Sa Margareta ne-a invitat în bucătăria de la Castelul Săvârşin, ca să ne arate cum se pregăteşte pentru masa de Paşte.
 
Primul pe listă este cozonacul. Plin de nucă şi cacao. Urmează pasca, făcută după o reţetă de familie.
 
„E o reţetă specială, de la soacra mea, pe care a făcut-o ani de zile. Acum am învăţat-o şi eu”, spune Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei.
 
Umplutura pentru pască este un amestec de brânză, stafide, coajă de lămâie, portocală.
 
Majestatea Sa ne-a arătat şi cum putem vopsi ouăle de Paşte, cât mai natural.
 
„Punem ouăle într-un lichid special, care le va colora. Vor deveni roşii. E ecologic, nu folosim ceva chimic”, spune aceasta. 
 
Mesajul Majestăţii Sale e simplu: trecem printr-un moment dificil, dar putem cu toţii păstra tradiţiile, chiar şi în izolare.
 
 
 
 
 
 
 
…………………
 
 
 
Link: https://www.youtube.com/watch?v=nN7coV5gP-s
 
 
 
(ILUSTRATIE TC 2.10  TC OUT 2.20 – face cozonac)
 
(ILUSTRATIE TC IN 5.21  TC OUT  5.31 – scoate cozonacul şi pasca din cuptor)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici