Video Reţeta lui Călin Popescu Tăriceanu pentru desertul de Paşte. Cum pregăteşte liderul ALDE ciocolata de casă, în familie

  • Călin Popescu Tăriceanu se implică şi el în pregătirile pentru masa de Paşte
  • Liderul ALDE are un ajutor de nădejde în bucătărie, pe fiul său, Tudor
  • Călin Popescu Tăriceanu face ciocolată de casă după o reţetă învăţată de la mătuşa lui
1719 afișări

Călin Popescu Tăriceanu nu poate sta pe margine când vine vorba de pregătirile pentru masa de Paşte. Liderul ALDE şi-a suflecat mânecile şi a intrat în bucătărie. Nu-ţi închipui că prepară vreo reţetă complexă, dar e un început... Face ciocolată de casă, după o reţetă învăţată de la mătuşa lui. Deci, în familia Tăriceanu, cel puţin desertul e asigurat. Iată reţeta:

380 de gr de lapte praf, 150 de gr de unt, 1 pahar de zahăr, 75 de gr de cacao şi se procedează în felul următor. Am să pun apa să fiarbă şi am să agaug zahărul, deci un pahar de apă şi unul de zahar şi am să amestec pentru ca zahărul să se topească. Între timp am să pregătesc cele 75 de grame de cacao şi pun şi laptele praf. Am nevoie de omogenizarea dintre laptele praf şi cacao. Pregătesc şi untul pe care îl cântăresc. 

Călin Popescu Tăriceanu a avut şi ajutor în bucătărie. Pe fiul său, Tudor. Noi îl suspectăm că doar a vrut să guste din ciocolata proaspăt făcută.

„Tudor este ajutorul meu de bucătar. Acum am să adaug amestec pe care l-am omogenizat, de cacao cu lapte praf. Am uitat să spun un lucru foarte important, că avantajul celui care face ciocolata este că la sfârşit are privilegiul să lingă această lingură de ciocolata care a rămas pe ea, dar evident după ce se răceşte.”

Călin Popescu Tăriceanu te provoacă să încerci şi tu reţeta lui de familie pentru ciocolata de casă şi poţi chiar să-i spui cum ţi-a ieşit.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici