Reţete şi adeverinţe de vaccinare ştampilate în alb, găsite la o clinică din Bacău

  • La o clinică medicală din Bacău s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat reszultate prestabilite ale unor investigaţii medicale şi s-ar fi eliberat, în fals, adeverinţe de vaccinare anti-COVID.
  • Joi dimineaţa au loc percheziţii la această unitate medicală.
170 afișări
Imaginea articolului Reţete şi adeverinţe de vaccinare ştampilate în alb, găsite la o clinică din Bacău

Poliţiştii de la economic, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, împreună cu luptători pentru acţiuni speciale şi criminalişti, fac, joi, percheziţii în municipiul Bacău, într-un dosar penal ce vizează infracţiuni de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, privind procesul de vaccinare anti-COVID-19.

„Din cercetări a reieşit că, în cadrul unei clinici medicale din Bacău, s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat rezultate prestabilite ale unor investigaţii de profil, precum şi adeverinţe de vaccinare anti COVID-19, în fals”, arată Poliţia Bacău.

La percheziţii, până la ora transmiterii ştirii, au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi reţete medicale, semnate, ştampilate şi parafate în alb.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru infracţiunile de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici