Reuşita campaniei de vaccinare din Israel schimbă părerea medicilor români

  • Exemplu israelienilor i-a convins pe medicii de la Rădăuţi să se vaccineze.
  • Reticenţa a făcut ca o parte din cadrele medicale să anunţe că se vor imuniza mai târziu.
  • Numărul mare de vaccinări din Israel i-a determinat să îşi pună numele pe liste.
1176 afișări
Imaginea articolului Reuşita campaniei de vaccinare din Israel schimbă părerea medicilor români

Reuşita camoaniei de vaccinare din Israel schimbă părerea medicilor români

Ce îi convinge pe medicii români să se vaccineze? Reuşita campaniei de vaccinare din Israel.

La Spitalul Municipal din Rădăuţi, mai bine de jumătate dintre angajaţi au spus da imunizării. La început au fost reticenţi câţiva dintre ei şi au spus că mai aşteaptă să vadă ce se întâmplă. Traian Andronachi, managerul unităţii medicale, a afirmat că faptul că este folosit acelaşi ser de imunizare ca în Israel, unde rezultatele sunt uluitoare, i-a convins pe colegii săi să se treacă pe liste.

„Astăzi încep lucrurile să se aglomereze. Toată lumea vrea să se vaccineze. Au fost colegi care au refuzat şi au spus că mai aşeaptă, că se vaccinează în valul doi. Dar se pare că încep să revină asupra deciziei mai ales după faptul că a aparăut în spaţiul public, mai ales în Israel, că peste 1,2 milioane de oameni s-au vaccinat. Iar vaccinul pe care îl foloseşte România este exact acelaşi vaccin care a fost achiziţionat de statul Israel pentru vaccinarea în masa”, a declarat Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuţi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici