REVELION 2013: 1.500 de persoane participă la Revelionul Pensionarilor, în Petroşani

Un număr de 1.500 de persoane din Petroşani participă, timp de trei zile, la Revelionul Pensionarilor, organizat de Primărie şi Consiliul Local, administraţia alocând pentru acest eveniment peste 100.000 de lei.

593 afișări
Imaginea articolului REVELION 2013: 1.500 de persoane participă la Revelionul Pensionarilor, în Petroşani

REVELION 2013: 1.500 de persoane participă la Revelionul Pensionarilor, în Petroşani (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Consiliul Local din Petroşani a alocat peste 100.000 de lei pentru organizarea petrecerii Revelionul Pensionarilor, care se desfăşoară timp de trei zile.

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi (PDL), a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Revelionul Pensionarilor este o ocazie de a le mulţumi acestora pentru contribuţia lor în comunitate şi de a le da şansa de a socializa cu persoane de vârsta lor.

"La Petroşani a devenit o tradiţie în ultimii patru ani Revelionul Pensionarilor. Este modul în care administraţia locală poate oferi o mică bucurie acestei categorii care a contribuit la dezvoltarea comunităţii locale. Pensionarii sunt foarte bucuroşi şi mulţumiţi că reuşesc să se întâlnească cu persoane de vârsta lor şi acest eveniment reprezintă o adevărată sărbătoare dedicată lor", a spus Tiberiu Iacob-Ridzi.

Potrivit sursei citate, pentru că numărul participanţilor a fost mare, Revelionul Pensionarilor a fost organizat în trei zile consecutive, 27, 28 şi 29 decembrie, la şapte restaurante din localitate.

La evenimente au participat şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale.

Pensionarii au contribuit doar cu câte 10 lei, restul de 70 de lei pentru fiecare persoană fiind suportat de administraţia locală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici