REVELION 2013 în Cluj-Napoca: Concerte, focuri de artificii şi şampanie în piaţa Avram Iancu

Concerte şi focuri de artificii vor avea loc, de Revelion, în Piaţa Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca, primarul Emil Boc afirmând că şi el va fi prezent la eveniment, în calitate de gazdă, iar cei care vor merge în piaţă vor fi serviţi cu şampanie.

1253 afișări
Imaginea articolului REVELION 2013 în Cluj-Napoca: Concerte, focuri de artificii şi şampanie în piaţa Avram Iancu

REVELION 2013 în Cluj-Napoca: Concerte, focuri de artificii şi şampanie în piaţa Avram Iancu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto Arhiva)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va participa alături de clujeni la Revelion în Piaţa Avram Iancu din municipiu, iar "cuvântul de ordine va fi petrecere".

"Petrecere, petrecere, petrecere. Acestea sunt cuvintele de ordine pentru Noul An, îi aşteptăm pe clujeni în noaptea de Revelion în Piaţa Avram Iancu, începând cu ora 22.30, când se va desfăşura un concert Semnal M. De la 23.30 va cânta Aurel Tămaş, apoi, în final, Aminda şi nu se puteau lipsi la cumpăna dintre ani cupa de şampanie şi un foc de artificii frumos pe măsura anului 2013. Vă aşteptăm cu drag în piaţă să ciocnim un pahar de şampanie şi să păşim cu bine şi cu sănătate în Noul An. Eu voi fi acolo, în calitate de gazdă, cu şampanie, vom avea şi noi, dacă vă aduceţi de acasă şi asta e bine, dar oricum şi noi vom avea un păhărel de şampanie pentru cei care vor veni în Piaţa Avram Iancu", a spus Emil Boc.

Primarul Emil Boc a adăugat că oamenii prezenţi în Piaţa Avram Iancu vor avea parte şi de o surpriză. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici