REVELION 2013. Totul despre NOUL SEZON DE SCHI din România

Atunci când vine vorba despre pârtiile unde se vor putea bucura de sporturile de iarnă la finalul anului, românii fac alegerile, de cele mai multe ori, în funcţie de oraşul în care locuiesc.

651 afișări
Imaginea articolului REVELION 2013. Totul despre NOUL SEZON DE SCHI din România

REVELION 2013. Totul despre NOUL SEZON DE SCHI din România (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

"Cei din sudul României merg pe Valea Prahovei, în Poiana Braşov şi la Predeal. Oltenii aleg Parângul şi Valea Jiului, clujenii aleg mult Maramureş, Arieşeni şi Părtiniş, iar moldovenii merg la Vatra Dornei sau tot în Maramureş", a declarat pentru gândul Traian Bădulescu, consultant în domeniul turismului.

"Din fericire, noi avem facilităţi pentru sporturi de iarnă în orice punct al ţării", a mai adăugat el.

La ora actuală, în România există 147 de pârtii omologate, dintre care cele mai multe se găsesc în judeţul Prahova, mai exact 23, conform datelor făcute publice de Ministerului Turismului şi Dezvoltării Regionale (MDRT). Pe locul al doilea în topul judeţelor unde turiştii români şi străini pot practica sporturile de iarnă se află Harghita, cu 22 de pârtii omologate, urmat apoi de Braşov şi de Hunedoara.

Citeşte mai multe despre noul sezon de schi din România pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici