REVELION 2016: Concerte susţinute de trupele Phaser şi Cargo şi un foc de artificii la Timişoara

Mai multe concerte susţinute de Lambrino, trupele Phaser şi Cargo vor avea loc, de Revelion, în Piaţa Victoriei din Timişoara, manifestările urmând să se încheie cu un foc de artificii spectaculos.

3218 afișări
Imaginea articolului REVELION 2016: Concerte susţinute de trupele Phaser şi Cargo şi un foc de artificii la Timişoara

REVELION 2016: Concerte susţinute de trupele Phaser şi Cargo şi un foc de artificii la Timişoara (Imagine: Stefan Sandu/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Primăria Timişoara, în noaptea de Revelion timişorenii vor putea petrece în Piaţa Victoriei.

Astfel, de la ora 21.00, pe scena amplasată în faţa Operei Naţionale Române va urca Lambrino, un interpret care a cântat alături de Hara şi Talisman, iar de la ora 22.00, va concerta trupa Phaser, care s-a facut remarcată în cadrul semifinalei naţionale Eurovision 2013, cu piesa "Pour toi et pour moi".

Potrivit programului, de la ora 23.00 va concerta în centrul Timişoarei trupa Cargo, înfiinţată în 1985.

Formaţia, alcătuită în prezent din Adi Bărar - chitară, Adrian Igrişan - voce, Tavi Pilan - tobe, Ionuţ Cârjă - clape şi Florin Barbu - bass, a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis, în 1 decembrie, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria B Muzica, la aniversarea a 30 de ani de existenţă.

La miezul nopţii, programul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici