REVELION 2016. Petrecere fără focuri de artificii, dar cu lumini, confetti şi lasere, în Piaţa Sfatului din Braşov

Cei care îşi vor petrece Revelionul în Piaţa Sfatului din Braşov nu vor avea parte de focuri de artificii, însă în schimb Primăria a pregătit un spectacol de confetti, lumini şi lasere, precum şi concerte susţinute de Crush & Alexandra Ungureanu şi Caytlin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3007 afișări

Spectacolul din centrul vechi al Braşovului va începe, joi, la ora 22.30.

"În acest an, la Braşov nu se vor trage focuri de artificii. Trecerea dintre ani va fi marcată cu un spectacol de confetti, lasere şi lumini", se arată într-un comunicat al Primăriei.

De la ora 22.30, pe scena amplasată în Piaţa Sfatului vor cânta Crush şi Alexandra Ungureanu, iar de la ora 23.20, cei de la Ză Band vor susţine un concert de piese celebre. Ză Band este o formaţie care cântă exclusiv live, formată din braşoveni.

Imediat după miezul nopţii, pe scenă vor urca Emil Lassaria & Caytlin, care vor încălzi atmosfera cu piese foarte ritmate. Emil Lassaria este un producător şi DJ român. În noaptea de Revelion hiturile lui Emil Lassaria vor fi interpretate de Caytlin, una din vocile celebre de muzică ritmată din România.

În timpul spectacolului, braşovenii se vor putea încălzi cu vin fiert sau ceai fierbinte de la Târgul de Crăciun, care este deschis pe toată durata lunii decembrie în Piaţa Sfatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici