REVELION la malul mării: Peste 12.000 de persoane aşteptate să participe la petrecerea organizată în Piaţa Ovidiu din Constanţa

Peste 12.000 de persoane sunt aşteptate să participe la petrecerea de Revelion din Constanţa. Zeci de poliţişti şi jandarmi vor fi prezenţi în Piaţa Ovidiu pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, în zonă fiind instituite şi restricţii de trafic.

327 afișări
Imaginea articolului REVELION la malul mării: Peste 12.000 de persoane aşteptate să participe la petrecerea organizată în Piaţa Ovidiu din Constanţa

REVELION la malul mării: Peste 12.000 de persoane aşteptate să participe la petrecerea Piaţa Ovidiu din Constanţa

Primăria Constanţa organizează petrecerea de Revelion în Piaţa Ovidiu din zona istorică a oraşului, unde au fost invitaţi să cânte Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek şi DJ Slimboy.

Spectacolul din Piaţa Ovidiu va începe la ora 19.00, se va încheia la ora 01.00, iar la trecerea dintre ani cei prezenţi vor admira un spectacol de artificii.

Peste 12.000 de persoane sunt aşteptate să participe la petrecere.

Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, au fost impuse mai multe restricţii de circulaţie. Astfel, începând cu ora 18.00, traficul va fi restricţionat la intersecţia străzii Crângului cu strada Revoluţia din 22 Decembrie 1989, intersecţia străzii Vasile Canarache cu strada Petru Rareş, intersecţia străzii Marcus Aurelius cu strada Sulmona, intersecţia bulevardului Tomis cu strada Traian (zona „Lupoaică”), intersecţia străzii Traian cu strada Port (zona „Poarta 3”), intersecţia străzii Traian cu strada Termele Romane, intersecţia străzii C.A. Rosetti cu strada Petru Rareş şi în zona „Poarta 1”.

De asemenea, accesul şi parcarea autovehiculelor în Piaţa Ovidiu va fi interzis până marţi dimineaţă, la ora 2.30. În această perioadă, pentru conducătorii auto vor fi disponibile parcările amenajate în apropierea, dar în exteriorul perimetrului de siguranţă: parcarea din Portul Tomis, bulevardul Elisabeta, cea din zona restaurantului Vraja Mării - Poarta 1, cu acces pe strada Termele Romane, parcarea din zona strada Traian - până în dreptul Liceului Mihai Eminescu şi parcarea din faţa instanţelor judecătoreşti.

Pentru a evita formarea blocajelor auto, constănţenii care participa la evenimentele organizate în zona centrală a oraşului pot să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative ori să aleagă deplasarea pietonală.

Zeci de poliţişti şi jandarmi constănţeni vor fi prezenţi la datorie, în timpul petrecerii de Anul Nou, pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică. Oamenii legii vor veghea pentru ca petrecerea dintre ani să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, fără incidente nedorite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici