Revelionul în era Covid: Focurile de artificii din Braşov şi Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook de Primărie

  • Focurile de artificii din oraşele Braşov şi Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook şi pe canalul YouTube
  • Astfel, acestea vor putea fi văzute de oamenii care nu au voie să iasă din casă după ora 23.00, conform regulilor stabilite de autorităţi pentru limitarea răspândirii virusului.
2940 afișări
Imaginea articolului Revelionul în era Covid: Focurile de artificii din Braşov şi Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook de Primărie

Revelionul în era Covid: Focurile de artificii din Braşov şi Alba Iulia vor fi transmise pe Facebook de Primărie

Primăria Braşov a comandat pentru Anul Nou trei mari focuri de artificii. Deoarece oamenii nu au voie să iasă noaptea din case, edilii au decis să transmită evenimentul pe Facebook şi You Tube

„Vă reamintim că spectacolul de artificii oferit de Primăria Braşov în una dintre cele trei locaţii, cea de la Cetăţuie, va putea fi urmărit printr-un live pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe canalul de YouTube Primăria Municipiului Braşov. Streamurile video vor începe cu puţin înainte de ora 00.00. Durata spectacolului este de 7 minute. An Nou cu bine şi La mulţi ani!”, scrie în mesajul Primăriei Braşov.

Şi focurile de artificii din Ala Iulia vor fi transmise pe Facebook.

„Alba Iulia va avea un foc de artificii în noaptea de Revelion. Momentul va fi decent şi frumos, urmând să vi-l oferim LIVE pe Pagina de Facebook a Municipiului Alba Iulia. Conform recomandărilor DSP Alba, vă rugăm să petreceţi cumpăna dintre ani cu responsabilitate, şi să urmăriţi spectacolul pirotehnic de acasă. Nu este o acţiune populistă, ci doar un mod în care transmitem albaiulienilor un mesaj de încredere şi speranţă pentru noul an 2021”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici