Revine vremea rea, în unele zone. Cod portocaliu de vânt puternic în două judeţe

Meteorologii au emis, marţi seara, o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, de până la 140 km/h, în zonele de munte din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, valabilă până la ora 2.00.

3166 afișări
Imaginea articolului Revine vremea rea, în unele zone. Cod portocaliu de vânt puternic în două judeţe

Revine vremea rea, în unele zone. Cod portocaliu de vânt puternic în două judeţe

Potrivit ANM, sunt vizate zonele de munte, la cote de peste 1.800 de metri, din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin.

Conform meteorologilor, în aceste zone se va semnala vânt puternic cu viteze ce vor atinge la rafală 120-140 km/h.

O altă avertizare de Cod galben vizează localităţile Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Şelimbăr, Turnu Roşu, Sadu, Boiţa din judeţul Sibiu. Avertizarea este în vigoare până la ora 23.00. Vântul va atinge în aceste zone 55-65 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi „Like” paginii noastre de pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici