Rezistenţa ucrineană, în zâmbetul de copil al Valeriiei

Valeriia, fata ucraineană zâmbitoare din poza gigantică a artistului JP, devine coperta revinstei Time.

Imaginea articolului Rezistenţa ucrineană, în zâmbetul de copil al Valeriiei

Rezistenţa ucrineană, în zâmbetul de copil al Valeriiei

Numele ei este Valeriia, este o fetiţă de 5 ani din Krivoi Roh, oraşul natal al preşedintelui Volodimir Zelenski, A fost aleasă de Time Magazine pentru următoarea sa copertă.

Fotografia, spune Time, a fost luată dintr-o dronă de sus şi transformată de artistul JP. A fost făcută în urmă cu câteva zile de peste 100 de ucraineni, pe Bulevardul Libertăţii din Lvov.

Revista Time a ales ca temă de coperta războiul din Ucraina pentru o ediţie dublă, din 28 martie până în 4 aprilie, cu două teme distincte: una arată rezistenţa oamenilor din acea ţară (din care fotografia Valeriia este un simbol) şi cealaltă va evidenţiază agonia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici