Video Rezolvarea subiectelor la Matematică de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016, cu profesoara Anca Davidescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” - VIDEO/FOTO

Profesoara Anca Davidescu de la Colegiul Naţional Bilingv „George Coşbuc” rezolvă în direct, începând de la ora 11:10, subiectele primite de elevi la proba de Matematică din cadrul examenului de Evaluare Naţională 2016.

30969 afișări

Emisiunea este difuzată în direct pe mediafax.ro şi pe pagina de Facebook a Mediafax. Profesoara Davidescu le explică elevilor cum trebuiau rezolvate subiectele şi care sunt răspunsurile corecte la toate punctele de pe foaia de examen.

REZULTATE EVALUAREA NAŢIONALĂ 2016

Proba scrisă la Matematică este ultima din cadrul examenului de Evaluarea Naţională 2016.

Prima afişare a rezultatelor este programată pe data de 1 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse şi contestaţiile (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie", mai informează ministerul.

Pentru susţinerea probelor au fost desemnate 4.809 centre de examen. Lucrările candidaţilor vor fi evaluate în centre zonale din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%). 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici