REZULTATE BACALAUREAT 2014 ARGEŞ. Promovabilitate de 62,93%

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Argeş este de 62,93 la sută, cinci absolvenţi reuşind să obţină media 10.

2250 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2014 ARGEŞ. Promovabilitate de 62,93%

REZULTATE BACALAUREAT 2014 ARGEŞ (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Argeş, Daiana Toboiu, 62,93 la sută din candidaţii care au susţinut bacalaureatul au promovat, din promoţia curentă reuşind să ia examenul 71,87 la sută din absolvenţi, în timp ce doar 28,13 la sută din elevii din promoţiile anterioare au fost declaraţi admişi.

Cinci dintre candidaţi au reuşit să obţină media 10 la bacalaureat, iar nicio unitate de învăţământ nu are promovabilitate zero.

Unitatea de învăţământ cu cel mai bun rezultat este Colegiul Naţional "I.C. Brătianu" din Piteşti, unde promovabilitatea este de 99,22 la sută.

În judeţul Argeş, s-au înscris la bacalaureat 5.414 absolvenţi, iar la examen s-au prezentat 5.222.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici