REZULTATE BACALAUREAT 2014 GIURGIU: Promovabilitate de 38,14%. La un liceu nu a promovat niciun candidat

Promovabilitatea la bacalaureat în judeţul Giurgiu este de 38,14%, la un liceu din municipiul Giurgiu niciunul dintre candidaţi nereuşind să ia examenul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

851 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2014 GIURGIU: Promovabilitate de 38,14%. La un liceu nu a promovat niciun candidat

REZULTATE BACALAUREAT 2014 GIURGIU (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, în acest judeţ s-au înscris la examenul de bacalaureat 2.016 absolvenţi şi s-au prezentat la examen 1.864, dintre aceştia doar 711 reuşind să obţină medie de trecere.

Unul dintre candidaţi a fost eliminat în timpul examenului pentru tentativă de fraudă, iar 152 dintre absolvenţii înscrişi nu s-au prezentat.

Liceul cu cele mai bune rezultate din judeţul Giurgiu este Colegiul Naţional ”I. Maiorescu” din municipiul Giurgiu, unde se înregistrează o promovabilitate de 92,38%, la acest liceu absolvind singurul elev care a obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din această sesiune.

Liceul Tehnologic Giurgiu are promovabilitate de 0%, la acest liceu doar 50 dintre cei 105 absolvenţi prezentându-se la examen, dar niciunul dintre ei nereuşind să obţină o medie de cel puţin 6. De asemenea, la Colegiul Tehnic Naval din Giurgiu doar trei dintre candidaţi au luat examenul de bacalaureat, cei trei obţinând medii între 6.00 şi 7.99.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici