REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2012 - CURS: Oprescu rămâne primarul Capitalei. USL câştigă 5 sectoare. Onţanu continuă la Sectorul 2

Sorin Oprescu a obţinut al doilea mandat de primar general al municipiului Bucureşti, cu 64,11%, iar candidaţii USL au câştigat cinci sectoare ale Capitalei, în timp ce Neculai Onţanu (UNPR) rămâne primarul Sectorului 2, potrivit exit-poll-ului CURS, difuzat de Realitatea TV.

2699 afișări
Imaginea articolului REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2012 - CURS: Oprescu rămâne primarul Capitalei. USL câştigă 5 sectoare. Onţanu continuă la Sectorul 2

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2012 - CURS: Oprescu rămâne primarul Capitalei. USL câştigă 5 sectoare. Onţanu continuă la Sectorul 2

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de CURS şi difuzat de Realitatea TV în baza datelor colectate până la ora 19.00, Silviu Prigoană, candidatul PDL, a obţinut 17,58 la sută, în timp ce independentul Nicuşor Dan a obţinut 7,41 la sută la alegerile locale.

Primăria sectorului 1 a fost câştigată de liberalul Andrei Chiliman cu 74, 52 la sută, Primăria sectorului de către Neculai Onţanu (UNPR) cu 49,01 la sută, iar Primăria sectorul 3 de către Robert Negoiţă (PSD), cu 58,51 la sută.

Conform sondajului, la Primăria sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a câştigat detaşat cu 80,08 la sută, iar la Primăria Sectorului 5 câştigător este Marian Vanghelie, cu 56,02 la sută.

Sectorul 6 al Capitalei a fost câştigat de Rareş Mănescu, care a obţinut 50,61 la sută.

USL, majoritar în CGMB, cu 63,4% din voturi, urmat de PDL -17,41%, PPDD - 8,52%, UNPR - 2,75%

USL va domina CGMB, cu opţiunile a 63,4% din bucureşteni, celelalte locuri urmând să fie ocupate de reprezentanţii PDL, aleşi de 17,41% dintre electori, de reprezentanţii PPDD şi UNPR, pentru care au optat 8,52%, respectiv 2,75% dintre votanţi, arată exit-poll-ul CURS difuzat de Realitatea TV.

Opţiunile bucureştenilor pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) s-au îndreptat, în majoritate, către USL, care a obţinut 63,4% din voturi, potrivit sursei citate.

PDL are, potrivit acestui exit-poll, 17,41% din voturile pentru CGMB şi aproximativ 11 procente au fost obţinute de PPDD - 8,52% şi UNPR - 2,75%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici