Titularizare 2019: Note mai mari pentru sute de profesori din Capitală, în urma contestaţiilor

Peste 200 de profesori din Capitală care au susţinut examenul de titularizare au notele mărite în urma contestaţiilor depuse, în timp ce, pentru 109 candidaţi, nota a scăzut, precizează reprezentanţii ISMB.

6801 afișări
Imaginea articolului Titularizare 2019: Note mai mari pentru sute de profesori din Capitală, în urma contestaţiilor

Titularizare 2019: Note mai mari pentru sute de profesori din Capitală, în urma contestaţiilor

Din totalul celor 377 de contestaţii înregistrate de candidaţii care au susţinut proba scrisă în Bucureşti, pentru 109 candidaţi, notele finale au scăzut, în timp ce, pentru 242 candidaţi notele au fost mai mari.

Din totalul celor 109 candidaţi ale căror note au fost mai mici, pentru 10 dintre aceştia notele au scazut cu peste 1 punct.

Titularizare 2019: Unde sunt afişate rezultatele finale

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluţionarea contestaţiilor depuse de profesori vor fi afişate, marţi, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educaţiei, potrivit datelor calendarului de examen emis de MEN.

Marţi se vor afişa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educaţiei rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, ca urmare a soluţionării contestaţiilor depuse de profesorii care au susţinut acest examen.

REZULTATE Titularizare 2019. EDU.ro

Rezultate la proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar pot fi accesate pe pagina titularizare.edu.ro.

Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site în data de 30 iulie.

Repartizare titularizare

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

Contestaţiile au fost depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene marţi, 23 iulie, după afişarea primelor rezultate, până la ora 21:00, şi miercuri, 24 iulie, până la ora 15:00

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Înainte de contestaţii, rata notelor peste 7 obţinute de candidaţii care au participat la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2019 este, înainte de contestaţii, de 46,86%, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

Procentul notelor între 5,00 şi 7,00 este înainte de soluţionarea contestaţiilor de 34,04%, iar cel al notelor sub 5 este 19,10%.

La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 23.572 de candidaţi. „În centrele de evaluare au fost notate 19.556 de lucrări, întrucât: 3.960 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 24 de candidaţi au fost eliminaţi şi lucrările a 32 candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei”, se arată în comunicatul emis de Ministerul Educaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici