Românca venită din China, suspectă de coronavirus. Femeia a fost transportată la Institutul „Matei Balş”

Românca venită sâmbătă noapte din China a fost preluată de la aeroport de medici şi dusă la Institutul „Matei Balş” din Capitală, unde va sta în carantină pentru a afla dacă are sau nu coronavirus. Deşi nu prezintă simptome specifice virusului, femeia a fost testată.

1937 afișări
Imaginea articolului Românca venită din China, suspectă de coronavirus. Femeia a fost transportată la Institutul „Matei Balş”

Românca venită din China, suspectă de coronavirus. Femeia a fost transportată la Institutul „Matei Balş”

„Este o femeie venită din China care, momentan, este izolată până când vedem ce test are. Nu are niciun simptom”, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Cătălin Apostolescu, de la Institutul „Matei Balş”.

Românca a fost pasagera unui avion Fly Dubai care a aterizat sâmbătă noapte. Medicii au preluat-o pentru a fi dusă în carantină.

Ea este studentă venită dintr-o zonă din China care a fost închisă imediat după plecarea ei.

Nu prezintă simptome de coronavirus, dar venind dintr-o zonă din China ce a închisă la scurt timp după plecarea acesteia, autorităţile au luat măsura preluării şi plasării ei în carantină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici