Esquire: România este una dintre cele mai sigure ţări din Europa de vizitat. Italienii vor să vină la munte

  • Publicaţia Esquire a inclus România printre cele mai sigure destinaţii de vizitat
  • Ţara noastră este caracterizată prin preţuri mici, peisaje superbe, şi cea mai sigură destinaţie montană din Europa
3134 afișări
Imaginea articolului Esquire: România este una dintre cele mai sigure ţări din Europa de vizitat. Italienii vor să vină la munte

România este una dintre cele mai sigure ţări din Europa de vizitat. Italienii vor să vină la munte

Pandemia cu COVID-19 a dat peste cap toate planurile privind turismul în Europa. Totuşi, oamenii îşi fac planuri pentru concediu.

Publicaţia Esquire a inclus România printre cele mai sigure ţări din punctul de vedere al COVID 19 din Europa.

Astfel, România este apreciată pentru mâncare, peisaj montan şi city-break-uri.

”Din lista noastră de staţiuni turistice europene sigure şi perfecte pentru această vară, România este cea pe care italienii au tendinţa să o viziteze cel mai puţin. Cu toate acestea, este o greşeală: pentru iubitorii de mâncare, oraş şi munte, România este un adevărat paradis. Iar costurile sunt, de asemenea, absolut accesibile. Acest 2020 este anul potrivit pentru recuperare: România este printre cele mai sigure locaţii de pe întregul continent european în contextul pandemiei”, a spus Esquire.

Alte ţări pe lista Esquire sunt Grecia, considerată a fi ”extrem de iubită de noi italienii pentru cultură, istorie şi natură”, Croaţia care este ”la câîteva ore de mers cu maşina de Italia şi este foarte vziitată de italieni”, dar şi Portugalia, care deşi nu are avantajul apropierii este o ţară cu o natură superbă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici