România, în topul preferinţolor turiştilor bulgari pentru Ziua Îndrăgostiţilor

România este printre destinaţiile preferate de turiştii bulgari pentru 14 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor. Multe agenţii de turism bulgăreşti oferă excursii cu plecare de la Ruse, Sofia, Varna sau Burgas. Preţurile variază de la 20 de euro pentru o excursie de o zi, la 110 euro pentru călătoriile de trei zile.

29 afișări
Imaginea articolului România, în topul preferinţolor turiştilor bulgari pentru Ziua Îndrăgostiţilor

România, în topul preferinţolor turiştilor bulgari pentru Ziua Îndrăgostiţilor (Imaigne: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

România este în topul preferinţelor în primul rând datorită preţurilor scăzute, iar în al doilea, pentru că deplasarea nu necesită mult timp, a declarat pentru Agerpres un reprezentant al unei agenţii de turism bulgare.

Citeşte mai multe despre preferinţele turiştilor bulgari pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici