România, printre cele mai fericite ţări din lume

România se numără printre cele mai fericite ţări din lume, potrivit clasamentului "Happiness".

2733 afișări
Imaginea articolului România, printre cele mai fericite ţări din lume

România se află pe locul 28 în topul ţărilor cu cei mai fericiţi oameni din lume în 2022, realizat de World Happiness Report.

Măsurarea bunăstării se bazează pe 3 indicatori: evaluarea vieţii, emoţiile pozitive şi emoţiile negative. Raportul acordă o atenţie deosebită anumitor activităţi zilnice specifice şi emoţiilor pentru a urmări mai bine modul în care COVID-19 a modificat diferite aspecte ale vieţii. Clasamentul evaluează fericirea, bunăvoinţa şi încrederea din perioada pandemiei şi după aceasta.

Primul loc este ocupat de Finlanda, urmat de Danemarca şi Islanda.

România se află pe locul 28, înaintea Spaniei sau a Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici