Românii aflaţi în izolare şi carantină vor fi monitorizaţi electronic

  • Premierul României a anunţat că românii izolaţi dar si cei carantinaţi vor fi supravegheaţi electronic
  • Guvernul României şi STS dezvoltă o aplicaţie care să permită monitorizarea mişcărilor celor aflaţi în izolare sau carantină
  • Măsura a fost luată după ce foarte mulţi oameni nu au respectat izolarea la domiciliu
1367 afișări
Imaginea articolului Românii aflaţi în izolare şi carantină vor fi monitorizaţi electronic

Românii aflaţi în izolare şi carantină vor fi monitorizaţi electronic

Premierul României a anunţat că românii izolaţi dar si cei carantinaţi vor fi supravegheaţi electronic printr-o aplicaţie la care lucrează atât Guvernul României cât şi STS. Este vorba de o aplicaţie care să permită monitorizarea mişcărilor celor aflaţi în izolare sau carantină.

„Împreună cu STS punem la punct o aplicatie care să ne permită monitorizarea miscarilor persoanelor aflate în izolare sau carantină, astfel încat să putem şti daca se deplaseaza in afara locuitei. Un astfel de soft deja exista in alte tari si va usura foarte mult misiunea politiei, jandarmeriei, DSP. Sa fim cinstiti, foarte multi dintre cei care s-au intors trebuie sa fie verificati daca respecta izolarea. Unii dintre ei nu au respectat izolarea la domiciliu. Aici trebuie aplicata cu severitate maxima masura izolarii la domiciliu”, a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici